Tropitel Sahl Hasheesh

Hurgada, Egipat

već od 0€

Opis destinacije

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Položaj: Hotel se nalazi u Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 11 km od aerodrome u Hurgadi i oko 20 km od centra Hurgade, Sakkale.

Plaža: Hotel poseduje privatnu peščanu plažu na kojoj  je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom i preporučuje se obuća za plažu, sa ležaljkama i suncobranima.

Sadržaj: Hotel ima više bazena za decu i odrasle, više restorana i barova, klub za decu, animaciju, fitnes centar, aqua park, Wi-Fi internet na javnim mestima, besplatan mini bus prevoz do Hurgade, a uz doplatu na licu mesta i korišćenje spa i wellness centra, masaža, sauna, ronjenje, stoni tenis, bilijar, teniski teren, usluga pranja veša itd.

Smeštaj: Hotel ima 566 smeštajnih jedinica. Deluxe sobe GV / PV mogu biti  dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni lezaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj), luksuzno su opremljene, sa pogledom na baštu ili bazen i imaju kupatilo (tuš/kada), SAT TV, klimu, sef, telefon, fen za kosu, aparat za čaj i kafu, deo za sedenje, mini bar, balkon/terasa. 
Deluxe sobe SV su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni lezaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj), luksuzno su opremljene, sa pogledom na more i imaju kupatilo (tuš/kada), SAT TV, klimu, sef, telefon, fen za kosu, aparat za čaj i kafu, deo za sedenje, mini bar, balkon/terasa. 
Superior Deluxe sobe su malo prostranije i od dodatnih sadržaja imaju bade mantil i papuče.
Club Deluxe sobe imaju direktan pogled na more i prvi red na plaži.

Usluga: All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima
U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
All Inclusive (sve uključeno) u glavnom restoranu na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto): doručak  od 07:00 do 10:30 / ručak od 13:00 do15:00 / večera od 18:30 do 22:30 / užina od 09:00 do 17:00. Lokalna bezalkoholna i alkoholna pića od 09:00 do 18:00 u barovima na plaži I bazenu, kao i u lobby baru od 10:00 do 23:00.  AI koncept ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana i pića u konzervi, sveže voćne sokove, sobnu uslugu I sve gore nepomenuto. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
A la Carte restorani uz rezervaciju i doplatu, na licu mesta. U glavnom restoranu kao i u a la cart restoranima nije moguće ući u papučama, kupaćem kostimu i mokroj odeći.

Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
1. dan BEOGRAD - HURGADA Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona kod agencije. (Obavezno proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za pasošku kontrolu. Let SM 388 (Air Cairo). Planirano vreme poletanja iz Beograda 05:30, po lokalnom vremenu. Prevoz avionom na relaciji Beograd - Hurgada (let traje oko 3 sata  i 30 minuta). Planirano vreme sletanja na aerodrom u Hurgadi u 10:00, po lokalnom vremenu. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.
2. dan. - 6. dan HURGADA Smeštaj u Hurgadi je na bazi 6 / 9 / 10 / 13 noćenja u odabranom hotelu. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...
7. / 10. / 11. / 14. dan HURGADA Doručak. Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom.
8. / 11. / 12. / 15.dan HURGADA - BEOGRAD Transfer na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Let SM 387 (Air Cairo). Planirano vreme poletanja iz Hurgade 02:00, po lokalnom vremenu. Let do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd 04.30, po lokalnom vremenu. Kraj programa.
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021