Sultan of Dreams

Side, Turska

Opis destinacije

Turski gradić Side nudi posebno zadovoljstvo odmora. Nekada glavna luka stare Pamfilije zauzima zapravo poluostrvo dugo oko kilometar i široko nekoliko stotina metara. Lepota ovog gradića ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se po monumentalnosti izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka. Život u ovom gradiću neuporedivo je uzbudljivi preko dana zbog brojnih turista iz okolnih letovališta koji ga rado posećuju. Idealan je za one što su namerni da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu ovozemaljskog mira s mirisima Mediterana uz čarobne zalaske sunca.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 95 km od aerodroma u Antaliji, 12 km od Manavgata, a 20 km od antičkog dela Sidea, u mestu Kizilot. Hotel je otvoren 2013. godine i nalazi se na površini od 18.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje spostvenu peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela, a tu se takođe nalaze i bar, tuš i kabine za presvlačenje.

Sobe:
Hotelski komlpeks čine dve petospratne zgrade u kojima ima ukupno 347 soba. Sobe se dele na: 311 standardnih soba (od koji su 4 za osobe sa posebnim potrebama, max 2+1 osoba, 32 m²), 10 superior soba (max 3+1 osoba, 50 m²) i 22 family sobe (max 4+1 osoba, 55 m²). Svaka soba ima: centralni klima uređaj, TV, mini bar (voda-besplatno), telefon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, sef (uz doplatu), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a'la carte restorana (italijanski i mediteranski - doplaćuju se uz obaveznu rezervaciju), besplatan internet, 5 barova, 2 spoljašnja bazena, 6 vodenih tobogana, unutrašnji bazen, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, aerobik, pikado, boćanje, stoni tenis, odbojka na pesku, vaterpolo, animacija, dečije igralište, dečiji meni, dečiji klub (4-12 godina), dečiji bazen i tobogan. Plaća se: doktor, spa i wellness centar, parna soba, masaža, frizer, salon lepote, motorizovani sportovi na vodi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 748 21 66
https://www.sultanofdreams.com/
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021