Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin 24-26.08.2020.

Cena aranžmana 9.900 rsd

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
-  2 noćenja na bazi polupansiona u 1/2 sobi 
-  prevoz na relacijama navedenim u programu 
-  troškove organizacije 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 
-  fakultativni izlet do Višegrada, Andrićgrada (ručak – lunch paket) – 20 eur za odrasle, za decu do 15 godina - 15 eur 
-  ulaznice za Staro selo Sirogojno u pratnji muzejskog vodiča - 120 din 
-  ulaznice za Stopića pećinu - 250 din, za decu od 7 do 15 godina 150 din 
-  ulaznice za Drvengrad - 250 din 
-  Vodopad Gostilje 150 din 
-  boravišna taksa, po osobi dnevno: odrasli 120 dinara // Deca 7-15 godina 60 dinara (plaća se na licu mesta) 
-  individualne troškove 

"Braća Sekulić" na Zlatiboru, smešten je na obodu naselja Obudovica, 100m od centra Zlatibora. Hotel ima 220 ležajeva, raspoređenih u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i dupleks apartmanima za pet i šest osoba. Sve sobe i svi apartmani imaju kupatilo, TV i internet. Restoran je tradicionalni. Služe se jela koja na najbolji način reprezentuju zlatiborski kraj uz veliki izbor pića. U sastavu su dva košarkaška terena, teren za odbojku, teren za odbojku na pesku i travnati teren sa klackalicama i ljuljaškama. U okviru objekta nalazi se diskoteka gde se odvijaju dečije animacije pod nadzorom rekreatora i animatora. 
1. DAN NIŠ – MANASTIR ŽIČA – STARO SELO SIROGOJNO – GOSTILJE - STOPIĆA PEĆINA - ZLATIBOR Polazak u ranim jutarnjim satima. Vožnja preko Aleksinca, Kruševca do manastira „Žiča“. Obilazak manastira. Nakon obilaska nastavak puta do jedinog muzeja na otvorenom u Srbiji “Staro selo” u Sirogojnu. Obilazak etno sela, a potom odlazak do vodopada Gostilje i do „Stopića pećine“. Pećina je dobila ime po zaseoku Stopići, a prve pisane podatke o njoj nalazimo u Zapisniku Srpskog geološkog društva iz 1901. godine, dok je prva speleološka istraživanja obavio naš veliki istraživač i tvorac naučne speleologije, Jovan Cvijić. Posle obilaska pećine nastavak putovanja do Zlatibora. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje. 

2. 2. DAN MEĆAVNIK – DRVENGRAD – VIŠEGRAD - ANDRIĆGRAD - ZLATIBOR 
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno: Odlazak na celodnevni izlet do Mećavnika - Drvengrada, čuvenog novoizgrađenog grada iz snova našeg proslavljenog reditelja Emira Kusturice. Ovaj gradić sagrađen na brdu sa kojeg se pruža predivan pogled u prirodu predstavlja pravu oazu koja prikazuje nekadašnji način života i donekle nostalgično svedoči o svim onim nekadašnjim dobrim i pomalo zaboravljenim stvarima. Nakon posete ovom svojevrsnom centru kulture, naš put nastavljamo do čuvenog Višegrada, grada čuvenog po mostu i nobelovcu Ivi Andriću. Nakon priče o gradu, priču nastavljamo posetom Andrićgradu, još jednom novoizgrađenom kompleksu posvećenom kulturi po ideji Emira Kusturice. Slobodno vreme. Povratak na Zlatibor. Večera. Noćenje. 

3. DAN ZLATIBOR - NIŠ 
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za u popodnevnim satima za Niš. Dolazak u Niš. Kraj putovanja. 

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021